moshaverrkhob
moshaverrkhob

طلاق بگيرم يا نه؟ مي خوام طلاق بگيرم ولي دلم …

طلاق بگيرم يا نه؟ سوالي بسيار آشنا براي افراد متاهل مي باشد كه در زندگي مشترك شان به رضايت زناشويي نرسيده اند و از اين كه راه حلي براي مشكلات شان پيدا كنند نااميد شده اند.

پروسه طلاق از زماني كه فرد تصميم به طلاق مي گيرد تا زماني كه در دادگاه به صورت دادخواست طلاق در مي آيد و عملي مي شود بسيار وقت گير و زمان بر مي باشد، متاسفانه اين روند در صورتي كه فرزند داشته باشيد بسيار حساس تر مي شود. به همين دليل قبل از آن كه تصميم در مورد طلاق به تغييراتي كه بعد از جدايي از همسرتان به وجود مي آيد توجه كنيد و با آگاهي كامل اقدام به جدايي نماييد.

در صورتي كه با پرسش طلاق بگيرم يا نه درگير هستيد و نمي توانيد تصميم بگيريد اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد تا با ديد روشن تري به اين قضيه توجه داشته باشيد.

نگرش مردم و جامعه در مورد طلاق
قبل از آن كه بخواهيد به پرسش طلاق بگيرم يا نه پاسخ درستي بدهيد بايد اين موضوع را در جنبه هاي مختلف مورد بررسي قرار دهيد، يكي از جنبه هاي منفي طلاق گرفتن نگاه منفي مردم و اطرافيان به اين موضوع مي باشد ممكن است كه بگوييد نگرش جامعه اهميتي براي شما ندارد، اين طرز فكر مشكلي ندارد بلكه يك نوع مزيت اخلاقي است. اما مشكل زماني شروع مي شود كه در مناسبات اجتماعي قرار مي گيرد و در آن جا با مشكلاتي رو به رو مي شويد زيرا بعد از طلاق بسياري از افراد به افرادي گوشه گير و منزي تبديل مي شوند و در اين جلسات نمي توانند حضوري فعال داشته باشند.

يكي از مواردي كه قبل از طلاق گرفتن بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه طلاق چه تاثيري بر روي روابط شما و حضورتان در جامعه خواهد گذاشت در صورتي كه قضاوت مردم براي شما اهميت بسياري دارد اين موضوع در جنبه هاي مختلف زندگي تان اثر منفي مي گذارد، نگاه جامعه به شخص طلاق گرفته تنها يك نگاه از بيرون نمي باشد بلكه ممكن است باعث شود كه شما در شرايط روحي و رواني نامناسبي قرار بگيريد.

طلاق بگيرم يا نه؟ مي خوام طلاق بگيرم ولي دلم ...
پويايي هاي رواني طلاق
معجزه روانكاوي طلاق
طلاق بگيرم يا نه؟ مشكلات جنسي
يكي از عوامل مهمي كه باعث جدايي زوجين از يكديگر و تصميم به طلاق مي شود عدم رضايت زناشويي در زمينه روابط جنسي مي باشد، رابطه هاي پر هيجان بين شما و همسرتان تنها خاطراتي هستند كه اختصاص به اوايل ازدواج دارند و به سال هاي آغاز ازدواج مربوط مي شوند. شايد فكر كنيد كه بعد از طلاق موقعيت شما دشوارتر از اكنون نخواهد شد و ممكن است از نظر جنسي در وضعيت بهتري قرار گيريد و بتوانيد شور و حالي جنسي كه در سال هاي اوليه زندگي داشته ايد با فرد ديگري تجربه كنيد.

اگر چه در ابتدا طلاق به نظر مي رسد كه آزادي و حق انتخاب بيشتري خواهيد داشت و در رابطه جنسي با محدوديت هايي رو به رو نمي شويد اما در مقابل امنيت جنسي تان را با شريك جنسي مطمئن از دست خواهيد داد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-طلاق بگيرم يا نه؟ مي خوام طلاق بگيرم ولي دلم …

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/9/8  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

سنين بين 2 تا 4 سالگي بدترين سن بچه ها براي طلاق در نظر گرفته مي شود، زيرا اين زماني است كه والدين بيشترين نقش را در رشد آن ها دارند.

بعد از 3 سالگي، به نظر مي‌رسد كه احتمال آسيب‌هاي عاطفي طلاق در حدود 11 سالگي به اوج خود مي‌رسد. در اين سن آن ها وابستگي عميقي به والدين و خانواده به عنوان يك واحد ايجاد كرده اند. در عين حال، آن ها عميقاً خودمحور هستند، كه باعث مي شود فروپاشي خانواده را دروني كنند.

درگيري والدين به ويژه اگر در مقابل كودكان اتفاق بيفتد بسيار آسيب زا مي شود. بدترين حالت آن زماني است كه والدين از طريق كودك با يكديگر ارتباط برقرار كنند يا از كودك براي آسيب زدن به يكديگر استفاده مي كنند. اگر درگيري ميان زوجين بسيار شديد باشد حتي مي توان گفت كه طلاق به نفع كودك مي باشد.

طلاق چگونه بر كودكان بزرگتر تأثير مي گذارد
بدترين چيز براي يك بچه اين است كه بعد از طلاق، يكي از والدين از رابطه خارج شود. طبيعي است كه كودكي كه والدينش غايب است از خود مي پرسد: «مشكل من چيست كه تو مرا دوست نداري؟» و مشكل را به خودش مرتبط مي داند.

وقتي كودك به بلوغ مي‌رسد، پتانسيل بيشتري براي پذيرش و درك طلاق والدين دارد.حتي در برخي از موارد نوجوانان مدافع طلاق والدينشان بوده اند و عاقلانه تر از والدين خود رفتار مي كنند.

در طول طلاق، والدين اغلب چنان درگير احساسات غم، خشم، ترس و سردرگمي مي شوند كه به سختي مي تواند احساسات خود را مديريت كنند، چه رسد به احساسات فرزندانشان.

 

كمك به كودكان بزرگسال براي مقابله با طلاق
راه هاي زيادي وجود دارد كه والدين مي توانند به فرزندان بزرگسال خود كمك كنند تا با طلاق كنار بيايند. اولاً، والدين بايد بدانند كه طلاق آن ها بر فرزندان آن ها تأثير مي گذارد. اولين كار اين است كه بايد به آنچه كودكانشان مي گويند گوش دهند. تحقيقات نشان مي دهد كه شنيده شدن به بهبودي فرد كمك مي كند.

جشن‌ها و سنت‌هايي براي تعطيلات، تولد، فارغ‌التحصيلي، عروسي و تولد وجود دارد كه ممكن است هرگز به عنوان يك خانواده تكرار نشوند، بچه هاي بالغ آسيب هايي را تجربه مي كنند بنابراين از تحقير والد ديگر و استفاده از فرزند بزرگسال خود به عنوان محرم درد و دل خود بپرهيزيد. علاوه بر اين از تلاش براي وادار كردن آن ها به انتخاب طرف خودداري كنيد و آن ها را به طرف خود نكشيد زيرا ممكن است احساس گناه نسبت به والد ديگر پيدا كنند.

بچه هاي طلاق در بزرگسالي
افرادي كه والدينشان درگير طلاق بوده اند در بزرگسالي نسبت به زندگي مشترك ديد خوبي ندارند. اين نگرش باعث مي شود كه رابطه سالم و موفقي را تجربه نكنند.

چالش هايي كه فرزندان طلاق در بزرگسالي با آن روبرو مي شوند
از بسياري جهات، فرزندان والدين طلاق مي توانند احساس كنند كه سال ها از زندگي خود را از دست داده اند. اثرات طلاق بر والدين و فرزندان ويرانگر است و باعث تضعيف رابطه والدين و فرزندان مي شود . كودكان نوپا كه والدين آن ها طلاق گرفته اند ممكن است مشكل خواب را تجربه كنند.

مشكلات مربوط به اعتماد
برخورد با طلاق والدين در بزرگسالي براي افرادي كه به تازگي وارد بزرگسالي شده اند اعصاب خردكن است. يكي از اثرات رواني طلاق بر كودكان اين است كه اغلب با مسائل اعتماد دست و پنجه نرم مي كنند.

مشاوره براي فرزندان طلاق تنها راه براي اطمينان از بهبودي آن ها از اثرات مخرب طلاق است، مشاوران قادر به ايجاد روابط پايدار و رضايت بخش مي باشند.

اعتياد| تاثير طلاق بر فرزند دختر
يكي از چالش هاي اصلي طلاق اين است كه فرزندان طلاق اغلب دچار آسيب هاي رواني مي شوند.

فرزندان طلاق نسبت به همسالان خود كه بخشي از خانواده هاي شاد هستند، بيشتر مستعد سوء مصرف مواد مي شوند. تلاش براي پر كردن خلاءهاي عاطفي و معنوي، ممكن است باعث شود فرزندان براي رهايي به الكل و مواد مخدر روي آورند.

منبع:كانون مشاوران ايران-بدترين سن بچه ها براي طلاق| بهترين برخورد با كودك طلاق

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/6/8  ] [ ۰۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

كودكاني كه پدر و مادرشان از يكديگر جدا شده اند و طلاق گرفته اند مي دانند كه طلاق اثرات نامطلوبي بر روي كودكان مي گذارد و باعث آسيب هاي رواني بر روي كودك مي شود به عبارتي طلاق و آسيب هاي رواني رابطه عميقي با يكديگر دارند. در اين مقاله به تاثير طلاق بر كودكان پرداخته شده است.

كودكاني كه والدين آن ها از يكديگر جدا شده اند، آسيب هاي رواني شديد تري را تجربه كرده اند و بر اساس پژوهش هاي انجام شده در بيشتر آسيب هاي اجتماعي رد پايي از فرزندان طلاق ديده مي شود. اين موضوع نشان دهنده اهميت طلاق بر روي روحيه اين فرزندان است.

بر اساس نظر مشاوران، طلاق گرفتن بر روي سلامت روان فرد تاثير زيادي مي گذارد. هنگامي كه پدر و مادر از يكديگر جدا مي شوند انگار چتر امنيتي كودك از بين مي رود و بر روي سلامت اجتماعي و رواني كودكان اثر مي گذارد.

البته بيشتر اوقات طلاق باعث پايان دادن به مشكلات پدر و مادر، زيرا اگر پدر و مادر هميشه در حال نزاع و درگيري باشند سلامت روان كودك بيش تر به خطر مي افتد و همچنين ممكن است كودك به واسطه طلاق از بسيار از آسيب ها رهايي يابد چون به احتمال زياد ممكن است در خانواده درگير آسيب هايي از طريق دعواي والد شود.

آثار طلاق بر فرزندان چيست؟
طلاق والدين مي تواند زمينه ساز بروز بسياري از اختلالات رفتاري، روحي و رواني شود و بر روي زندگي فرد و اجتماعي كودكان تاثير مي گذارد، كساني كه تصميم به طلاق و جدايي مي گيرند بايد اين نكته را در نظر بگيرند كه آثار و عوارض طلاق مي تواند بسيار زياد مي باشد.

در زير نمونه هايي از عوارض طلاق و تاثيراتي كه بر روي فرزند مي گذارد ذكر شده است.

افسردگي در كودكان و نوجوانان
اضطراب
پرخاشگري و عصيان در نوجوانان
حسادت
سوء ظن و بدبيني نسبت به ديگران
فرار از منزل
ترك تحصيل و افت تحصيلي
بزهكاري و كج روي هاي اجتماعي
ازدواج زودرس براي دختران
ضعف اعتماد به نفس
اختلال هويت
اعتياد
فقر
ضعف سلامت جسماني و رواني مانند بي خوابي
بي اشتهايي
سوء تغذيه
پرخوري عصبي
همچنين طلاق از نظر اجتماعي هم بر روي فرزند اثر مي گذارد و زندگي او را تحت تاثير قرار مي دهد.

احساس درماندگي و سرخوردگي
تجربه عقده حقارت به خاطر نبود محيط خانوادگي گرم و صميمي در مقايسه با ديگر كودكان
دروني سازي عقده هاي منفي و ضد اجتماعي
انزواي اجتماعي
گرايش به انواع انحرافات اجتماعي به دليل اينكه خانواده كنترل درستي بر روي فرزند نداشته و از نظر اخلاقي و رفتاري نتوانسته اند مديريت صحيحي را داشته باشند.
اجتماع ستيزي و آزار مردم و انجام خشونت هاي اجتماعي

منبع:كانون مشاوران ايران-عوارض و اثرات طلاق بر كودكان در سنين مختلف

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/9/19  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

همه كودكان طلاق، احتياج دارند پس از اين واقعه دردناك تحت درمان روان درمانگر قرار بگيرند تا با اين موضوع راحت تر و بدون آسيب كمتري كنار بيايند.

البته فرزندان طلاق در بزرگسالي گاهي در مواجهه با افراد و در معاشرت با آن ها، نقاط قوي دارند كه نسبت به ساير افراد متمايز مي شوند. برخي از نقاط قوت عبارتند از : درك بالا و افزايش ظرفيت همدردي ـ عزت نفس بالا و جرئت مندي.

اما برخي از كودكان طلاق با چالش هاي بسياري به سنين بزرگسالي مي رسند. اكثر اين افراد، از تنها بودن و ترك شدن وحشت دارند و نسبت به خيانت مضطرب هستند.

وقتي كودكان طلاق در بزرگسالي وارد رابطه اي عاطفي مي شوند و در آن نيز از شريك عاطفي خود خيانت ببينند، بيش از پيش پرخاشگر، افسرده و بي اعتماد مي شوند. برخي از اين افراد حتي تاب اختلافات زناشويي را نيز ندارند و حتي اختلاف نظر خود را از ترس محكوم شدن به طلاق بروز نمي دهند.

شركت در جلسات مشاوره مي تواند اين تعارضات را تا حدودي حل كند و فرد را در جهت داشتن زندگي اي لذت بخش ياري كند.

فرزندان طلاق در مسير رشد خود با چالش هاي بسيار زيادي مواجه مي شوند. البته طلاق گرفتن هميشه بد نيست و گاهي اوقات حكم درمان رواني فرد را دارد اما متاسفانه كودكان بي گناه، قرباني اين تصميم ابدي خواهند شد. والديني كه از همسر خود طلاق مي گيرند لازم است وقت بيشتري را براي تربيت فرزند خود در نظر بگيرند. در اين مقاله با مهم ترين آسيب هاي وارده بر فرزندان طلاق و راه مقابله با آن ها بيشتر آشنا خواهيم شد.


انواع عكس العمل هاي فرزندان طلاق هنگام مواجهه با آن ها
تاثيرات و عوارض كلي طلاق بر فرزندان
هنگامي كه اختلافات زوجين شدت مي گيرد و احساس مي كنند ديگر راهي براي ادامه دادن اين زندگي ندارند تصميم به طلاق مي گيرند. عوارض منفي حاصل از طلاق قابل كتمان نيست اما برخي زوجين معتقدند وقتي فرزندي دارند بايد به هر قيمتي اين زندگي را ادامه دهند. اين باور غلط موجب مي شود خيانت، افسردگي و يا حتي طلاق عاطفي بين زوجين شكل بگيرد كه در اين صورت نيز مشكلي حل نخواهد شد. در واقع بهتر است بگوييم، زندگي با تك والد بهتر از يك زندگي تنش زا و ناراحت كننده است. كودكان در اين زندگي هاي پر تنش آسيب بيشتري را متحمل مي شوند. البته تصميم به طلاق در وهله اول به صلاح ديد مشاور خانواده و سپس خود زوجين صورت خواهد گرفت.

منبع:كانون مشاوران ايران-انواع عكس العمل هاي فرزندان طلاق هنگام مواجهه با آن ها

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/9  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 9
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب